Over ons

SEMH


Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg
Al bijna 30 jaar het keurmerk als u op zoek bent naar een medisch hulpmiddel

Onze missie

SEMH als onafhankelijk en onpartijdig instituut ontwikkelt, behoudt, bewaakt en verbetert de kwaliteit van medische hulpmiddelenzorg in Nederland.

Ontstaan SEMH

De SEMH speelt al sinds 1995 een belangrijke rol als het gaat om ontwikkeling, behoud en handhaving van de kwaliteit van medische hulpmiddelen.
De SEMH is opgericht vanuit een samenwerking tussen ziekenfondsen en brancheorganisaties met als doel het ontwikkelen en handhaven van kwaliteit van medische hulpmiddelenzorg. De positie van de SEMH is in de loop der jaren stap voor stap gegroeid naar een onafhankelijke en onpartijdige speler die een essentiële bijdrage kan leveren aan de behoefte aan passende zorg in het zorglandschap in Nederland.

De SEMH is onafhankelijke en onpartijdig en ISO 9001 gecertificeerd. 


Organisatie

Meer informatie over onze stichting, het bestuur, de Raden van Advies, Toetsingscommissie, etc.Beleid- & Kwaliteitsverklaring

Het beleid van de SEMH is gericht op het voortdurend voldoen aan de eisen, verwachtingen en behoeften van betrokken partijen in de zorgsector betreffende de ontwikkeling en toepassing van hulpmiddelen.


Huishoudelijk reglement

Het Huishoudelijk Reglement is de nadere uitwerking van de statuten van de Stichting.Het laatste nieuws

I am a text block. Praesent ut accumsan est. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras volutpat, ligula quis mollis elementum, ex nisi interdum ante, eu posuere sem sem et tortor.