Vrijhoeven Orthopedisch Centrum

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf
Vrijhoeven orthopedisch centum

Adres
Run 4212 5503LL Veldhoven

Email adres
info@vrijhoeven.nl

Website adres
https://www.vrijhoeven.nl/

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Veldhoven en omgeving

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Voor ieder voetprobleem een oplossing! Of u nu op zoek bent naar kousen, een brace of volledig op maat gemaakte orthopedische schoenen. Het belangrijkste doel is om altijd samen met de klant tot de beste oplossing te komen voor de specifieke situatie. Daarnaast blijft er geïnvesteerd worden in nieuwe technieken om de best mogelijke service te kunnen bieden.

Vrijhoeven Orthopedisch Centrum is een écht familiebedrijf. Opgericht in 1974 door André Vrijhoeven samen met zijn vrouw Coby uit een passie voor orthopedische schoentechniek. In 1996 werd het stokje doorgegeven aan hun zoon Leon en zijn vrouw Nancy. Inmiddels werkt ook de volgende generatie al mee in het bedrijf.

In de afgelopen jaren is Vrijhoeven Orthopedisch Centrum uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met deskundige, goed getrainde medewerkers. Het belangrijkste doel is om altijd samen met de klant tot de beste oplossing te komen voor de specifieke situatie, Dit in eventuele samen spraak met externe disciplines. 

Voor ons is het belangrijk dat wij mee gaan in de nieuwe technieken en deze op onze eigen manier inzetten voor een optimaal resultaat. Zo hebben wij een uitgebreid looplab aangelegd om het looppatroon optimaal te kunnen beoordelen en maken wij gebruik van de nieuwste aanmeettechnieken.

Vrijhoeven Orthopedisch Centrum is erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen (SEMH) als orthopedisch schoentechnisch bedrijf en als leverancier therapeutisch elastische kousen. Dit betekent dat wij aan de strenge eisen van de SEMH voldoen welke garanderen dat kwalitatief hoogwaardige producten geleverd worden door ons bedrijf.