Van der Ceelen & Bukkems Orthopedische Schoentechniek B.V.

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

VAN DER CEELEN & BUKKEMS ORTHOPEDISCHE SCHOENTECHNIEK B.V.


Naam bedrijf
Van der Ceelen & Bukkems Orthopedische Schoentechniek B.V.

Adres
Jan Tooropstraat 12, 5642 AK EINDHOVEN

Email adres
ceelen.bukkems@xs4all.nl

Website adres
www.vdceelen-bukkems.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
. Eindhoven
. Deurne
. Bergeijk

Namen van het team/ de aanmeters
. Carel van der Ceelen
. Jan Bukkems

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Van der Ceelen & Bukkems Orthopedische Schoentechniek is in 1989 gestart toen Jan Bukkems en Carel van der Ceelen als collega’s het bedrijf van hun voormalige baas H. v. Oostayen overnamen. In 1994 werd het bedrijf van G. v. Duren overgenomen en in  1997 de firma A. van der Ceelen & Zn.

In de afgelopen jaren is van der Ceelen & Bukkems uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf met deskundige, goed getrainde medewerkers.

Het belangrijkste doel van van der Ceelen & Bukkems is om klantgericht te zijn en samen met de klant te komen tot de beste oplossing.


Sinds 1 juli 2020 zijn wij officieel partner van VoetExpert®, een samenwerkingsverband met Livit Orthopedie. Livit is marktleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelenzorg en heeft contracten met alle zorgverzekeraars en loopt voorop in het toepassen van de nieuwste technieken en materialen. Door onze krachten te bundelen bieden wij u het beste van beide werelden: het maatwerk en de persoonlijke service die u van ons gewend bent op de plek die voor u vertrouwd is, in combinatie met de (schaal)voordelen van een toonaangevend landelijk bedrijf.