Standhouders SEMH seminar 2020

In alfabetische volgorde kunt u hieronder korte informatie over de standhouders vinden.

Lomed Nederland BV
Tijdens het SEMH symposium heten wij u van harte welkom bij Lomed. Als nieuwe, exclusieve distributeur van onder andere Push Braces, Push Sports Braces en de Steve aantrekhulp informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen. Ook vertellen wij graag meer over BioSkin braces, unieke thermoplastische materialen van Orfit en de schoenoplossingen van Darco. We hebben veel nieuws te melden dus het is zeker de moeite waard om tijdens het symposium bij Lomed langs te komen.

Manometric Holding B.V.
Samen met medisch specialisten en onze partners uit de orthopedie heeft Manometric een serie aan mooie en duurzame orthopedische producten ontwikkeld. We bieden momenteel meer dan 10 verschillende vingersplints aan in hoge kwaliteit zilver. Naast zilver maken wij ook vingersplints in ons innovatieve, transparante materiaal: de Airsplints. Onze Orthopedisch Technologen en engineers van de TU Delft hebben de traditionele modellen herontworpen en verbeterd. Dankzij geautomatiseerde productie kunnen we de producten scherp aanbieden, we leveren inmiddels aan tevreden klanten in Nederland en België.

NV Laboratoria Bota
(Nog geen informatie aangeleverd)

Proflebo BV                          
CARE SOLUTIONS, GOOD LIFE
Graag heten wij de deelnemers van het SEMH seminar van harte welkom bij de stand van Proflebo.
Als exclusief distributeur van diverse aan- en uittrekhulpen zoals: Doff N’ Donner, HandyLegs, HandyFix, HandyOff en onze verschillende slides informeren wij u graag over de laatste ontwikkelingen.
Daarnaast demonstreren wij u, waarom deze hulpmiddelen voor uw dienstverlening en de zorg van uw clienten intressant is.
kortom, voor zowel ondernemers als voor medewerksers is het zondermeer de moeite waard een bezoek te brengen aan de stand van Proflebo.

Prosoftware
Als hulpmiddelenleverancier wilt u uw orders eenvoudig en snel declareren naar zorgverzekeraars en als bandagist daarnaast met 1 druk op de knop digitaal bestellen bij fabrikanten. ZorgAdmin maakt dit mogelijk, maar naast deze basisfunctionaliteiten kunt u nog veel meer met ZorgAdmin. En dat doet u volledig online. Echt webbased werken: dus op desktop, tablet en telefoon. U betaalt één helder transparant maandbedrag en alle functionaliteiten zijn hiervoor inbegrepen. Modern, intuïtief en klaar voor de toekomst. Wij laten u tijdens het seminar graag alle voordelen van ZorgAdmin zien.

Vlot Solutions
Onze visie is helder en krachtig! De wereld van onze klanten wordt op het gebied van administratie en procesvoering alleen maar complexer. Onze klanten zien veel waarde in het grip houden op deze complexiteit. Daarnaast zoeken ze naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan hun onderneming en/of hun cliënten. Zij durven te ondernemen en te innoveren op een manier die hen samen met ons in staat stelt om goed, effectief, kosten- en tijdsbesparend te auto- en informatiseren.

Vlot Solutions staat  voor kwalitatieve, doordachte en gebruiksvriendelijke software voor de medische hulpmiddelen branche. Wij doen dat door te luisteren en mee te denken met de klant. Ons doel is het administratief en procesmatig ontzorgen van onze gebruikers zodat zij plezier houden in datgene waar zij mee bezig zijn.