Schmidt Medica

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

SCHMIDT MEDICA


Na
am bedrijf
Schmidt Medica

Adres
Piet Heinstraat 11
7204 JN  Zutphen

Email adres
info@schmidtmedica.nl

Website adres
www.schmidtmedica.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Naast de hoofdvestiging in Zutphen, en behandelcentra in Nijmegen en Veenendaal, heeft Schmidt Medica een vijftigtal servicelocaties in Gelderland, Overijssel en Utrecht. En is op medische indicatie bezoek aan huis mogelijk.

Namen van het team/ de aanmeters
Brenda te Boekhorst-Bleize, Ramona Gerritsen, Tom Hendriks, Astrid Hippert, Aleike Ridderinkhof, Ellen Savelkoul, Michel Wentink, Hetty Wijmer , Jomie Wittop Koning

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Schmidt Medica is een begrip in de zorg en al meer dan 35 jaar toonaangevend specialist op het gebied van medische hulpmiddelen. Schmidt Medica heeft zich ontwikkeld tot specialist in het menselijk bewegingsapparaat.

Het aanmeten van therapeutisch elastische kousen gebeurt op afspraak op één van onze vestigingen of servicelocaties of, zo nodig, bij u thuis. Onze deskundigen staan voor u klaar om de juiste kwaliteit en pasvorm te bepalen en om naar uw persoonlijke wensen te luisteren.

Schmidt Medica heeft contracten met alle zorgverzekeraars. De aanvraag en financiële afwikkeling kunnen wij rechtstreeks voor u regelen met de zorgverzekering.

Kijk voor meer informatie op schmidtmedica.nl of bel 088 00 47 470.