Past-elle lingerie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

PAST-ELLE LINGERIE

Naam bedrijf
Past-elle lingerie

Adres
Korte Hoogstraat 21 a
3131 BH Vlaardingen

Email adres
info@past-elle.nl

Website adres
www.past-elle.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Vlaardingen

Namen van het team/ de aanmeters
Marieke de Haan
Merel Sluis


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Het aanmeten van borstprothesen en aangepaste lingerie is ons specialisme. Marieke en Merel hebben beide de opleiding tot mammacare adviseuse succesvol afgerond. U kunt bij ons een afspraak maken voor een (deel) prothese.

Wij beschikken over een ruime goed af te sluiten paskamer waar u in alle rust uw keuze kan maken. Normaliter beginnen wij met het aanmeten van een prothese beha waarbij we de juiste cup maat kunnen bepalen. Deze beha heeft een hoesje in de cup waardoor de prothese mooi op zijn plek blijft zitten, ook zijn ze hoger in het middenstuk zodat er minder inkijk is. De behas hebben geen beugel en zijn comfortabel in het dragen.

Hierna kijken wij met elkaar welke (deel) prothese de mooiste symmetrie geeft. Omdat iedere vrouw anders is, lichaamsbouw en operatiemethoden van elkaar verschillen, bieden wij u borstprothesen van diverse bekende merken: ABC, Amoena en Anita. Ieder merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen.