Mathot Medische Speciaalzaken

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

MATHOT MEDISCHE SPECIAALZAKEN

Naam bedrijf
Mathot Medische Speciaalzaken

Adres
Hoofdkantoor:
A. Hofmanweg 40, 2031 BL, Haarlem

Email adres
info@mathot.nl

Website adres
www.mathot.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
In onze vestigingen en aanmeetlocaties kun je terecht voor een ruim assortiment orthopedische hulpmiddelen of het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Kijk voor locatie op https://www.mathot.nl/service-en-contact/aanmeetlocaties-en-vestigingen


Dit zegt het bedrijf over zichzelf. 
Wij zijn Mathot I Samen zorgen sinds 1897. Leverancier medische hulpmiddelen. Mathot is sinds 1897 merkonafhankelijk leverancier van medische hulpmiddelen. Bij ons kun je terecht voor allerlei merken stoma-, continentie-, wondverzorgings- en diabetesmaterialen en voor het aanmeten van therapeutische elastische kousen en orthopedische hulpmiddelen.

Dit doen wij op verschillende locaties door het land, om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor mensen die onze hulp nodig hebben. Iedereen is welkom om bij een van onze vestigingen binnen te lopen. Bij onze aanmeetlocaties kun je alleen op afspraak terecht.

We informeren en adviseren je graag over je specifieke zorgvraag. Hetzelfde doen wij via onze verpleegkundig consulenten. Zij zijn tijdens werkdagen bereikbaar voor vragen over medische hulpmiddelen op gebied van stoma, wond, continentie en diabetes. Dankzij deze aanpak kunnen wij je altijd de best passende zorgoplossing bieden, wat je situatie ook is.