Kamer Orthopedie B.V.

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

KAMER ORTHOPEDIE B.V.


Naam bedrijf
Kamer Orthopedie B.V.

Adres
– Zadelmakerstraat 78 – 1991 JE  Velserbroek
– Schoolplein 7 & 8 – 1441 GV  Purmerend
– Louwesweg 6 – 1066 EC  Amsterdam

Email adres
info@kamerorthopedie.nl 
purmerend@kamerorthopedie.nl

Website adres
www.kamerorthopedie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Amsterdam / Zaandam / Amstelveen  / Aalsmeer / Diemen / Uithoorn / Koog a/d Zaan / Soest / Leusden / Hoofddorp / Huizen / Baarn / Haarlem / Cruquius / Ouderkerk a/d Amstel / Wijk aan Zee / Wormerveer / Zaandijk / Purmerend / Volendam / Monnickendam / Middenbeemster

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Kamer Orthopedie: Een gevestigde naam
Kamer Orthopedie is een gerenommeerde orthopedische instrumentmakerij en vormt sinds 1987 met al haar medewerkers een gevestigde naam in het aanmeten, vervaardigen en leveren van orthopedische voorzieningen. Onze jarenlange expertise en kwaliteitsniveau zijn de stokpaardjes van Kamer Orthopedie. Wij hebben ons in de loop van de jaren bovendien ontwikkeld als dé specialist op het gebied van kinderrevalidatieprothesen(enkel-voet-)orthesenneurostimulatie voorzieningenhelmen.

Wij zijn continu op zoek naar de optimale balans tussen kwaliteit, functionaliteit en esthetiek in onze producten. Vooruitstrevend als Kamer Orthopedie is, investeren we dan ook voortdurend in verdere kennis  en techniek om ons kwaliteitsniveau te waarborgen. Onze medewerkers zijn dan ook up-to-date als het gaat om de ontwikkelingen in het vakgebied. Door het volgen van relevante opleidingen en cursussen zijn zij in staat u het vakmanschap, voorlichting en service te bieden waar Kamer Orthopedie al jaren voor staat.

Kamer Orthopedie richt zich niet op de beperking van de patiënt maar op diens mogelijkheden. Door te werken vanuit dat uitgangspunt, in combinatie met onze jarenlange ervaring, mag u verwachten dat wij garant staan voor de levering van het meest optimale hulpmiddel voor uw situatie. Wij vinden de samenspraak met behandelaar en gebruiker van het hulpmiddel van groot belang om tot het juiste product te komen.