Haarwerk atelier Margriet

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf:
Haarwerkatelier Margriet

Adres:
Tuinbouwwijk 63
9665 NN, Oude Pekela

Email adres:
info@haarwerkateliermargriet.nl

Website adres:
www.haarwerkateliermargriet.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Oude Pekela

Namen van het team/ de aanmeters:
Margriet Bijholt

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Eerlijkheid en kwaliteit zijn waardes die bij haarwerk atelier Margriet hoog staan. Margriet creëert een huiskamergevoel waar ieder,  jong en oud, op eigen tempo hun haarwerk avontuur aan kan gaan. Haarwerk atelier Margriet voldoet aan voldoende gratis parkeerruimte en is ook goed toegankelijk per rolstoel.

Met jaren ervaring in werken met haar passie, haar, is Margriet als een vis in het water bij het vinden een passende oplossing. Door middel van persoonlijke begeleiding vindt Margriet haaroplossingen voor de kleine en grotere portemonnee. Een maatwerk of confectie werk, synthetisch of echt haar, een haarwerk of haarstuk? Margriet maakt je wegwijs en zorgt dat de beste optie voor jou wordt gevonden.

Naast de ambacht van haarwerken knopen, doet Margriet ook aan reparaties en aanpassingen van haarstukken en werken. Heb jij een haarwerk waarmee je nog niet wil scheiden? Of kan jij als hulpsint wel wat hulp gebruiken? Dan ben je aan het goede adres!

Wie je ook bent en wat je verhaal ook is, Haarwerk atelier Margriet zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt. Ben jij klaar om weer zelfverzekerd de dag door te gaan? Bezoek dan snel onze website of facebook of bel voor een kosteloos intake gesprek.