Gratis bedrijfspagina op SEMH website

Om mensen die een hulpmiddel moeten gebruiken zo goed mogelijk te informeren,  willen we op de SEMH website iets vertellen over elk afzonderlijk erkend bedrijf.

Wij bieden daarom alle erkende bedrijven de mogelijkheid om op onze website iets over het bedrijf te schrijven. Hiervoor bieden we uw bedrijf gratis 1 pagina per erkende regeling aan op de SEMH website.

Deze bedrijfspresentatie kost uw bedrijf niets. Wel vragen we van u om op uw eigen website een link naar deze pagina(s) te plaatsten zodat ook uw cliënten eenvoudig kunnen zien dat u door ons bent erkend en wat dat voor hen betekent. Ook wordt hiermee de vindbaarheid van de SEMH bevorderd, wat een toegevoegde waarde geeft aan uw erkenning.

Wij hopen dat u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken en vragen wij u hiertoe bijgesloten formulier (Format Bedrijfspresentatie) in te vullen. Daarbij gelden de volgende technische aanwijzingen:

  1. In verband met de capaciteit op onze website mag de tekst maximaal 250 woorden bevatten
  2. U kunt het logo of een foto van uw bedrijf of medewerkers bijsluiten. De foto moet een breedte hebben van max. 1200 pixels en een grootte van max. 350Kb.
  3. Bent u voor meerdere erkenningsregelingen erkend dan kunt u per regeling één formulier invullen
  4. Uitsluitend input dat met bijgevoegd format is aangeleverd kan worden verwerkt.

U kunt het formulier hier downloaden. Vervolgens mailt u uw ingevulde formulier  – als word bestand – naar info@semh.info. Wij zullen uw informatie op onze website plaatsen en u de link doorgeven die u vervolgens goed zichtbaar vermeldt op uw website.

Mocht u specifieke vragen hebben voor het invullen van de bijlage vragen we u per email contact met ons secretariaat op te nemen.