FJ Orthopedie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf
FJ Orthopedie BV
Maakt deel uit van Team Frank Jol, een multidisciplinair team voor fysieke mobiliteit

Adres
Beemsterstraat 652, Dug-Out 2 1027 ED Amsterdam

Email adres
info@frankjol.nl

Website adres
https://www.frankjol.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Team Frank Jol is gevestigd in Amsterdam-Noord, in de Dug-Out en in hun Team Base op het sportterrein van het Friendship Sports Centre.

Namen van het team/ de aanmeters

     *   Frank Jol, orthopedisch instrumentmaker

     *   Jordi Snelders, orthopedisch instrumentmaker

     *   Carsten Hirt, orthopedisch instrumentmaker

     *   Dirkje Jol, orthopedisch instrumentmaker

     *   Ivo Schouten, klantbehandelaar


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Het multidisciplinair team van Frank Jol is er om jou te ondersteunen bij meer dan alleen een orthese of prothese. Wij begeleiden, trainen en coachen jou bij het vergroten van jouw fysieke vrijheid en bij het verleggen van grenzen. Wij gaan door waar anderen stoppen voor jouw kleine en grote dromen.

Is bij jou een voet, been, hand of arm geamputeerd? Loop je moeilijk vanwege een spierziekte? Of heb je een andere fysieke uitdaging waar een prothese of orthese bij kan helpen? Wil je, ondanks je fysieke uitdaging, graag actief deelnemen aan de maatschappij en is je huidige voorziening niet toereikend voor dat wat jij graag uit het leven wilt halen?

Zoals lekker blijven bewegen, een teamsport beoefenen, met je (klein)kinderen een wandelen in het bos of een mooie reis kunnen maken? Deel je grote en kleine dromen met ons tijdens een oriëntatiegesprek, dan gaan we daarna samen op reis naar jouw ideale wereld!

Elke nieuwe klant die bij ons binnenkomt vragen wij: ‘Wat wil jij?’ Wij kijken samen welke hulpmiddelen nodig zijn en met welke expertise Team Frank Jol jou kan ondersteunen.

Heb jij je droom nog niet helemaal helder? Ook dan staan we voor je klaar. Onze coach helpt jou bij het uitzetten van een roadmap én de juiste mindset zodat jij met de volle 100% aan het roer kunt staan van jouw eigen proces.

Topkwaliteit en toptechniek zijn randvoorwaardelijk voor goede protheses, ortheses en zitvoorzieningen. Jouw reis met ons begint niet bij de vraag naar de beste voorziening, het begint bij de vraag hoe de voorziening jouw leven kan verrijken. Daarnaast kun je bij Team Frank Jol terecht voor (trauma)fysio, manuele fysiotherapie, hydrotherapie, coaching, osteopathie en adaptive training.