Trudy’s Lingerie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf
Trudy’s Lingerie

Adres
Dam 75
2951 GA Alblasserdam

Email adres
borstzorg@trudyslingerie.nl

Website adres
www.borstprothese-lingerie.nl
www.trudyslingerie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Alblasserdam

Namen van het team/ de aanmeters
Monique Klijn-Herremans

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Een warm welkom
Trudy’s Lingerie is een lingeriespeciaalzaak met ruim 40 jaar ervaring. De afdeling voor borstzorg is gevestigd op de benedenverdieping van onze lingeriewinkel op de Dam in Alblasserdam. Deze ruimte is hier speciaal voor ingericht en biedt de nodige privacy.
Wij zijn te bereiken via een trap naar beneden in de winkel, maar ook via een eigen ingang aan de achterzijde van het gebouw. Hier kunt u ook uw auto parkeren op een privé parkeerplaats. Het adres is: Kerksingel 14. Wanneer u aan de achterkant parkeert hoeft u geen trap af.

Natuurlijke vormen
Onze afdeling borstzorg begeleidt in het proces naar de keuze voor een mooie prothese die de natuurlijke vormen terugbrengt. Samen bekijken we de mogelijkheden en passen we diverse prothesen om tot het meest natuurlijke resultaat te komen. Hiervoor werken we met gerenommeerde merken. Deze prothesen zijn voorzien van de meest innovatieve technieken en bieden een breed scala aan vormen en producttypen. Er is keuze uit prothesen, deelprothesen, lichtgewicht prothesen, zwemprothesen, maar ook prothesen specifiek voor ondersteuning bij oedeem of andere oneffenheden.

Mooie lingerie
Wij laten zien hoe mooi de lingerie voor prothesen door de jaren heen is geworden. Het fijne van lingerie specifiek voor prothesen is dat comfort op één blijft staan. Dit kan i.c.m. een bh met of zonder beugel, met kant of een gladde cup, voorgevormd of niet-voorgevormd, brede comfort bandjes of smalle bandjes. Met onze jarenlange ervaring als lingeriespeciaalzaak staat het aanmeten van de juiste maat voorop. Samen nemen we de tijd om iets uit te zoeken wat goed voor u voelt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ons bellen op 078-6912331 of mailen naar borstzorg@trudyslingerie.nl. Meer informatie kunt u ook vinden op onze websites: www.trudyslingerie.nl en www.borstprothese-lingerie.nl.

De declaratie van een prothesen nemen wij voor uit handen.

Trudy’s Lingerie
– prothesen (voor na een operatie en bij borstverschil)
– prothese lingerie (met en zonder beugel)
– prothese badmode met bijpassende accessoires
– ondergoed en (prothese)hemdjes (Sloggi, Ten Cate, Mey, Schiesser. Anita, Amoena.. )
– nachtmode en ochtendjassen