Theeuwes Orthopedie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

THEEUWES ORTHOPEDIE


Naam bedrijf
Theeuwes Orthopedie

Adres
Hoofdvestiging: Buitenweg 15, 5683 PM Best
Aanmeetlocatie: Emopad 37b, 5665 PA Geldrop

Email adres
info@theeuwesorthopedie.nl

Website adres
www.theeuwesorthopedie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Wij zijn gevestigd in Best en Geldrop. Naast onze twee vestigingen zijn wij ook actief in samenwerking met medisch specialisten.  Wij werken nauw samen met het St. Anna Ziekenhuis  te Geldrop alsmede het  Libra revalidatiecentrum Blixembosch te Eindhoven.

Namen van het team/ de aanmeters
Ralph Voogd – Eigenaar & orthopedisch schoentechnoloog
Tineke Theeuwes – Eigenaar en contactpersoon
Chris Voogd – Orthopedisch schoentechnicus
Kim van den Bosch – werkplaats medewerker
Neel Barten – werkplaats medewerker
Anke de Fouw – Office manager


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Theeuwes orthopedie is al ruim 40 jaar een begrip in regio Zuid Oost Brabant. Maar ook daar buiten weet men ons te vinden.

Wij staan sinds 1976 bekend om ons orthopedisch vakmanschap.  Wij vervaardigen vakkundig en met liefde voor het product, orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen en diverse steunzolen op ambachtelijke wijze in eigen huis.

In nauw overleg met u, onze klant, stellen wij uw benodigde orthopedische schoen samen. U kiest zelf de kleuren en de materialen waarop wij, op ambachtelijke wijze en met de modernste materialen en technieken, uw maatwerkschoen vervaardigen.

Wanneer u een orthopedisch voorziening aan uw confectieschoen behoeft, dragen wij niet alleen zorg voor een effectieve oplossing maar kijken we ook naar esthetiek. Wij beschikken over een grote voorraad professionele materialen waardoor we zo goed als iedere schoen, zo onopvallend mogelijk, van de benodigde orthopedische voorzieningen kunnen voorzien.

Veel lichamelijke klachten vinden hun oorsprong in de stand en/of plaatsing van de voet. Een steunzool is een voorziening die op een eenvoudige manier een ondersteunende, corrigerende of voorkomende functie kan hebben. Orthopedische steunzolen zijn persoonlijk en worden voor u op maat gemaakt. Uiteraard dienen de steunzolen te passen in confectieschoenen. Wij adviseren u graag aan welke eisen uw schoen dient te voldoen.

Ook kunnen wij voorzien in orthesen, prothesen en verbandpantoffels.  Tevens kunt u bij ons terecht voor allergeenvrij schoeisel, maatwerkveiligheidsschoeisel, voorlopig Orthopedisch Schoeisel/Revalidatie schoeisel (VLOS) en aanpassingen aan hak, zool, binnenzool, contrefort of schacht.

Benieuwd naar wie wij zijn? Kijk ook eens op onze website: www.theeuwesorthopedie.nl