Sommer Huidtherapie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf
Sommer Huidtherapie

Adres
Schoener 41-20
8243 XB  Lelystad

Email adres
info@huidtherapie-lelystad.nl

Website adres
www.sommer-huidtherapie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Lelystad

Namen van het team/ de aanmeters
Niel Sommer, Ineke Sommer en Seerith Singh

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Sommer Huidtherapie is een multidisciplinair behandelcentrum met veel kennis en ervaring. Wij zijn een praktijk waarin kwaliteit en de juiste zorg centraal staat.
Voor het aanmeten van therapeutische elastische steunkousen staat draagcomfort en effectief hoog in het vaandel. Wij gaan samen op zoek naar de perfecte oplossing voor ieder probleem. Sommer Huidtherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars en leveranciers.  Dit houdt in dat U bij ons aan het juiste adres bent voor het aanmeten van alle soorten therapeutische elastische kousen maar ook aan- en uitrek hulpmiddelen. Voordat een elastische kous aangemeten kan worden is het vaak nodig om vooraf te zwachtelen.  Door veel ervaring met verschillende soorten verbandmiddelen werkt Sommer Huidtherapie alleen maar met de beste producten. Naast de compressiezorg houden wij ons ook graag bezig met de esthetische kant van het beroep Huidtherapie. Wij voeren alle huidtherapeutische behandeling uit zoals; acnébehandeling, ontharen en huidverbeterende behandelingen. De afwisseling tussen het medische en cosmetische maakt het een uitdagend en fijn beroep!