Schutrups Schoenen Exloo

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam
Schutrups Schoenen Exloo

Adres
Zuiderhoofdstraat 13
7875 BW Exloo

Telefoon
0591-549093

Mailadres
info@schutrups.nl

Website
https://www.schutrups.nl/voetzorg/

Namen van het team/ de aanmeters

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Schutrups is al ruim 95 jaar gevestigd in Exloo. Wij hebben ruime ervaring in onder meer podologie, podotherapie, sportpodologie, orthopedie en pedicure. Ons gekwalificeerde team kan nagenoeg alle voetproblemen en houding gerelateerde klachten verhelpen of verlichten.

Heeft u last van voet- of lichamelijke klachten? Dan bent u bij Schutrups Voetzorg op het juiste adres. Alle medewerkers van Schutrups Voetzorg beschikken over de noodzakelijke diploma’s en certificaten en zijn aangesloten bij de beroepsverenigingen om u van uw voet- of lichamelijke klachten af te helpen/ verlichten.

De hoofdlocatie van Schutrups Voetzorg zit in Exloo. Er zijn ook meerdere locaties en op die locaties werken we intensief samen met fysiotherapeuten, (sport)artsen, diëtisten en sportpsychologen, zodat wij de beste zorg kunnen leveren die je nodig hebt.