Schonagen orthopedische schoentechniek

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

SCHONAGEN ORTHOPEDISCHE SCHOENTECHNIEK


Naam
Schonagen orthopedische schoentechniek 

Adres
Wethouder Jansenlaan 214, 3844 DG  Harderwijk (tevens postadres
Burgmeester Langmanstraat 4, 3851 NM Ermelo

Email adres
info@schonagen.nl

Website adres
www.schonagen.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Harderwijk/Ermelo en omstreken

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Orthopedische schoenen zijn tegenwoordig niet alleen maar functioneel en comfortabel, maar kunnen ook modieus en trendy zijn.

Schonagen orthopedische schoentechniek heeft jarenlange ervaring in dit maatwerk. Van functionaliteit tot eigentijds, voor welke voetproblemen dan ook.

Zoals iedere voet is ook ieder voetprobleem uniek. Schonagen orthopedische schoentechniek is gespecialiseerd in voeten en al sinds 1993 een begrip in de regio Harderwijk/Ermelo.

Wij zijn een SEMH erkend bedrijf. Bij een erkend bedrijf gaat kwaliteit verder dan alleen leveren van een goed product. Alles aspecten binnen ons bedrijf moeten voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Wij werken samen met specialisten uit diverse ziekenhuizen en scholen ons continu bij.

De wereld ligt aan je voeten. Wij bieden u een breed scala aan producten en diensten om uw voetproblemen te verhelpen en of te verzachten. Wij hebben een ruime collectie semi-orthopedische schoenen en confectieschoenen op voorraad in zowel lengte- als breedtematen. Ook produceren wij superlichte steunzolen. Daarnaast brengen wij correcties en andere aanpassingen aan in confectie-, werk- of sportschoenen. En natuurlijk kunt u bij ons terecht voor volledig op maat en afgestemd op uw wensen gemaakte orthopedische schoenen.

 

Uw voeten zijn onze zorg!