Scholma Lingerie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

SCHOLMA LINGERIE


Naam bedrijf
Scholma Lingerie

Adres
Zwanestraat 39
9712 CK  Groningen

Email adres
info@scholmalingerie.nl

Website adres
www.scholmalingerie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Groningen

Naam van de aanmeter
Margriet Scholma

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Scholma Lingerie is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het met zorg aanmeten van mammacare borstprotheses, lingerie en badmode in Groningen en omstreken. Volgens de SEMH-criteria verzorgt Scholma Lingerie voor u de declaratie bij alle zorgverzekeraars.

Door Margriet Scholma wordt de juiste prothese aangemeten, waarbij draagcomfort, symmetrie en functionaliteit voorop staan. U krijgt op deze wijze uw zelfvertrouwen terug. Perfectie wordt nagestreefd en daarom but u bij Scholma Lingerie aan het juiste adres. Ook buiten de openingstijden van de winkel in de Zwanestraat te Groningen is het mogelijk een afspraak te maken.

Scholma Lingerie is het vertrouwde adres voor Anita, Amoena en ABC mammacare protheses. Deze kwalitatief zeer goede en mooie protheses zijn met grote zorg voor gefabriceerd. Of u een gewone prothese wil in een hoesje van de bh of een hechtprothese direct op de huid of een zwemprothese?

Naast protheses is er ook een uitgebreide lingerie collectie. Zowel vrouwelijk, modieus of eenvoudig. Met prothese lingerie van Scholma vindt u altijd een perfecte balans tussen de mode en functionaliteit.

Laat u door Margriet Scholma van Scholma Lingerie voorlichten naar uw wensen. U kunt zonder afspraak dagelijks tussen 10.00 uur en 18.00 uur langskomen in de winkel en even kijken naar de mogelijkheden of maak een afspraak. Ook behoort huisbezoek tot de mogelijkheden.