Schmidt Medica

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

SCHMIDT MEDICA


Naam bedrijf
Schmidt Medica

Adres
Piet Heinstraat 11
7204 JN  Zutphen

Email adres
info@schmidtmedica.nl

Website adres
www.schmidtmedica.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Naast de hoofdvestiging in Zutphen, en behandelcentra in Nijmegen en Veenendaal, heeft Schmidt Medica een vijftigtal servicelocaties in Gelderland, Overijssel en Utrecht. En op medische indicatie is bezoek aan huis mogelijk

Namen van het team/ de aanmeters
Paulien Barelds, Ramona Gerritsen, Tom Hendriks, Ellen Savelkoul, Marc Schmidt, Michel Wentink, Jomie Wittop Koning

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Schmidt Medica is een begrip in de zorg en al meer dan 35 jaar toonaangevend specialist op het gebied van medische hulpmiddelen. Schmidt Medica heeft zich ontwikkeld tot specialist in het menselijk bewegingsapparaat.

Schmidt Medica beschikt over een team van bandagisten en orthopedisch technologen. De vakkundige medewerkers kunnen u adviseren en de juiste brace of bandage (veelal uit voorraad) leveren.

De orthopedisch technoloog is opgeleid om braces, korsetten en spalken op maat te maken. Zij zijn u graag van dienst als een brace of bandage in een confectiemaat niet voor u volstaat.

Schmidt Medica heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Met een machtiging van een specialist heeft u vaak recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden.

Kijk voor meer informatie op schmidtmedica.nl of bel 088 00 47 470.