Schmidt Medica

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

SCHMIDT MEDICA


Naam bedrijf
Schmidt Medica

Adres
Piet Heinstraat 11
7204 JN  Zutphen

Email adres
info@schmidtmedica.nl

Website adres
www.schmidtmedica.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Schmidt Medica heeft de mammacare afdeling in Zutphen en Veenendaal. En op medische indicatie is bezoek aan huis ook mogelijk.

Namen van het team/ de aanmeters
Brenda te Boekhorst-Bleize, Astrid Hippert, Annelies Schmidt-van Gulik, Ellen Savelkoul.

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Schmidt Medica is een begrip in de zorg en al meer dan 35 jaar toonaangevend specialist op het gebied van medische hulpmiddelen. Schmidt Medica heeft zich ontwikkeld tot specialist in het menselijk bewegingsapparaat.

Omdat iedere vrouw anders is, biedt Schmidt Medica een groot assortiment van verschillende modellen borstprotheses. Onze mammacare deskundigen zoeken samen met u naar de beste, mooiste en meest natuurgetrouwe oplossing.  De afdeling mammacare heeft een groot assortiment lingerie en ondermode. Naast prothese lingerie, is Schmidt Medica ook gespecialiseerd in grote en kleine maten lingerie.

Een goede prothese kiezen kost tijd en die maakt Schmidt Medica graag voor u in een van onze behandelcentra. Als u het op prijs stelt is het ook mogelijk een afspraak te maken buiten onze werktijden of, indien gewenst, bij u thuis.

Schmidt Medica heeft contracten met alle zorgverzekeraars voor de vergoeding van borstprotheses. De aanvraag en financiële afwikkeling kunnen wij rechtstreeks voor u regelen met de zorgverzekering.

Kijk voor meer informatie op schmidtmedica.nl of bel 088 00 47 470.