Santulli Orthopedie B.V.

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

SANTULLI ORTHOPEDIE


Naam bedrijf
Santulli Orthopedie B.V.

Adres
Wakkerstraat 2H
1097 CE  Amsterdam

Email adres
info@santuli.nl

Website adres
www.santulli.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Amsterdam en omstreken

Namen van het team/ de aanmeters
Claudio Santulli

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Uw arts heeft orthopedische schoenen geadviseerd! Maar ja, dat zijn toch van die lelijke en lompe zwarte schoenen..? Nou, daar denken wij écht heel anders over! Wij weten namelijk – met een Italiaans gevoel voor styling en kunst – de juiste balans uit elke schoen te halen. Onze ontwerpen zijn uniek en onze materiaalkeuze, fantasie en creativiteit zijn bijna grenzeloos. Orthopedische schoenen van Santulli Orthopedie zijn nu eenmaal een begrip! Echter de doelstelling van uw schoenen zullen wij nooit uit het oog verliezen. Dat is immers de reden van uw bezoek en de reden van ons bestaan. Mooie schoenen maken die niet voldoen, verdwijnen veelal in de kast. Juist in het oplossen van uw problemen, zijn wij al jaren ijzersterk. Volgens velen de beste in Amsterdam en omstreken en ver daarbuiten. Of dit nu gaat over orthopedische schoenen, steunzolen of onze andere diensten. 

Hoezo dan..? Tja, wij zijn een traditioneel familiebedrijf waar meerdere generaties aan ervaring samenwerken. Dat aan de hand van een eigenwijze, doch unieke vakman die niet van delegeren wil weten. Maar Santulli Orthopedie is natuurlijk veel meer. Wij zijn een klein, maar hecht team vol visie, creativiteit, passie en een flinke dosis ervaring. Op zowel medisch-, technisch- als esthetisch vlak. We maken vrijwel alles zelf in eigen werkplaats. Daarnaast hebben wij service en klantvriendelijkheid wel heel hoog in het vaandel staan. Je zou bijna zeggen dat wij niet meer van deze tijd zijn.

Santulli Orthopedie. Simpelweg het beste voor uw voeten!