Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

ROESSINGH REVALIDATIE TECHNIEK (RRT)


Naam bedrijf
Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Adres
Hoofdvestiging Enschede 
Roessinghsbleekweg 167
7522 AH  ENSCHEDE

Email adres
info@rrt.nl

Website adres
https://www.rrt.nl/

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Aalten, Almelo, Assen, Bathmen, Boekelo, Coevorden, Denekamp, Den Ham, Deventer, Doetinchem, Eibergen, Emmen, Haaksbergen, Hardenberg, Heino, Hengelo, Hoogeveen, Losser, Meppel, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Stadskanaal, Steenwijk, Tubbergen en Winterswijk.

Verdere informatie over de adresgegevens en tijdstippen:
zie https://www.rrt.nl/over-rrt/spreekuurlocaties

Namen van het team/ de aanmeters
zie: https://www.rrt.nl/over-rrt/medewerkers

Dit zegt het bedrijf over zichzelf: “Onderdeel van je leven”

RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 100 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.

RRT heeft aanmeetlocaties in Overijssel, Drenthe en Gelderland. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in deze provincies. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.