Rameau Voetzorg & Schoenmode

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

RAMEAU VOETZORG & SCHOENMODE

Naam bedrijf
Rameau Voetzorg & Schoenmode

Adres
Simmerdyk 12
8601 ZP Sneek
0515-421111

Email adres
info@rameau.nl

Website adres
www.rameau.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Sneek (Vestiging en Antonius ziekenhuis)
Emmeloord (Antonius ziekenhuis)
Heerenveen (Tjongerschans ziekenhuis)
Harlingen (MCL De Batting)
Groningen (UMCG)

Namen van het team/ de aanmeters
C.J. Rameau
M. Rameau
R.Renkema
H.Hansen
M. v.d. Meerakker


Dit zegt het bedrijf over zichzelf

Hét startpunt voor optimale voetzorg en schoenmode!

In 1984 startte Rameau als orthopedisch schoentechnisch bedrijf. De afgelopen 35 jaar zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van schoenen die zijn aangepast aan bijzondere orthopedische vereisten. Ons team van orthopedische schoentechnici is hierin volledig geschoold en beschikt over een schat aan ervaring.

Nu, anno 2020 staan wij iedere dag klaar om met ons multidisciplinair geschoolde team u te voorzien van optimale voetzorg, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste technieken. Er kan een behandeling geboekt worden bij onze medisch pedicure, die ook in het bezit is van de aantekening voor diabetes en reuma.

In de winkel bieden wij een uitgebreide en inspirerende collectie modieuze schoenen van gerenommeerde, kwalitatieve topmerken. De vakkundige medewerkers voorzien u graag van een passend advies!