ProReva, orthopedisch maatwerk

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

PROREVA, ORTHOPEDISCH MAATWERK


Naam bedrijf
ProReva, orthopedisch maatwerk

Adressen
Arnhemseweg 11 | 7331 BA | Apeldoorn
Maatweg 3 – Laan 29 | 3813 TZ | Amersfoort
Kruithuis 2A | 3844 DH | Harderwijk
Soestdijkerstraatweg 129 | 1213 VX | Hilversum
Hyacinthstraat 57 | 8013 XX | Zwolle

E-mailadressen
info@proreva.nl
info.amersfoort@proreva.nl
info.harderwijk@proreva.nl
info.hilversum@proreva.nl
info.zwolle@proreva.nl

Website
www.proreva.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
ProReva heeft 3 hoofdvestigingen (Apeldoorn, Hilversum en Zwolle), 5 nevenvestigingen (Almere, Amersfoort, De Goorn, Deventer en Harderwijk) en 12 spreekuurlocaties (Emmeloord, 2x Lelystad, Nijmegen, Twello, Rijssen, Wapenveld, Zwolle, Nunspeet, Zeewolde, Putten en Zutphen)

Dit zegt het bedrijf over zichzelf

Wie zijn we?
ProReva is een orthopedische instrumentmakerij. Meer dan 45 jaar geleden begonnen we op kleine schaal in Apeldoorn. Inmiddels zijn we veel groter geworden. Bij ProReva werken nu ruim 85 professionele medewerkers en hebben meer dan 20 vestigingen en spreekuurlocaties in heel Midden-Nederland.

Wat doen we?
We leveren orthopedische hulpmiddelen, zoals orthesen (spalken/braces), arm- en beenprothesen, korsetten, maar bieden ook compressiezorg en mammacare. Onze hulpmiddelen en adviezen helpen mensen weer beter te bewegen wanneer ze hier een beperking in ervaren. Een hulpmiddel kan ook bijdragen aan het herwinnen van zelfvertrouwen. Of het nu gaat om maatwerk of confectie, elke klant krijgt bij ProReva advies op maat.

Hoe doen we dat?
ProReva is sinds 1974 behoorlijk gegroeid. We vinden het belangrijk dat groei nooit ten koste gaat van het bieden van deskundige zorg met persoonlijke aandacht gedurende het hele behandeltraject. 
We hebben zelf veel kennis in huis, maar luisteren goed naar de klant en betrekken ook de kennis van andere zorgverleners en medisch specialisten in onze oplossingen.
ProReva speelt blijvend in op ontwikkelingen. Dat doen we door goed samen te werken met leveranciers, brancheverenigingen, patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars. We participeren in wetenschappelijk onderzoek en diverse studies van hogescholen en universiteiten. We bieden dus meer dan alleen een orthopedisch hulpmiddel.

Kwaliteit en continuïteit
ProReva is door de SEMH erkend als leverancier voor alle orthopedische hulpmiddelen, inclusief mammacare en elastische kousen.
In 2014 heeft ProReva zich aangesloten bij Bewegingsvisie, een samenwerkingsverband van 16 topbedrijven in de orthopedische technologie met een eigen kwaliteitskeurmerk.