Penders Voetzorg Uden

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

PENDERS VOETZORG UDEN


Naam bedrijf:
Penders Voetzorg Uden

Adres:
Margrietstraat 16, 5401 DH Uden

Email adres:
info@pendersvoetzorg.nl

Website adres:
www.pendersvoetzorg.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Gouda, Breda

Namen van de aanmeters:
A. Bouckaert
J. Sloots
E. Koolen
H. Meulenbroeks

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Wij zijn ervan overtuigd dat vrij bewegen het leven beter maakt, omdat het een positieve invloed heeft op het ervaren van welzijn en eigenwaarde. Daarom helpt Penders Voetzorg mensen met voetproblemen hun bewegingsvrijheid te verbeteren zodat ze zonder klachten plezier ervaren in het leven.

De meest langdurige voetzorg oplossingen is wat we aanbieden. Het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met voetproblemen is wat we realiseren.

Penders Voetzorg staat voor kwaliteit in service en deskundigheid. Persoonlijke aandacht voorop.

Een deskundig team staat klaar om elk voetprobleem op te lossen en voet gerelateerde beperkingen te verminderen. Dat betekent een langdurige relatie met onze cliënten, om zoveel mogelijk levenskwaliteit te garanderen. Voor jong en oud.

Naast orthopedische schoenen, steunzolen en aanverwante producten zoals orthopedische veiligheidsschoenen, kan men bij ons terecht voor een deskundig advies en voetbehandelingen bij podotherapeuten, podologen en medisch pedicures.

Wij leveren onze diensten en oplossingen vanuit vestigingen in Heythuysen, Tegelen, Tiel, Doetinchem, Uden, Rotterdam, Delft, Den Haag en Gouda. Daarnaast houden wij diverse (gezamenlijke) spreekuren op meer dan honderd servicelocaties, zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.