Orthopaedie 2000

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

ORTHOPAEDIE 2000


Naam bedrijf
Orthopaedie 2000

Adres
Westhoven 4, 6042 NV, Roermond

Email adres
info@orthopaedie2000.nl

Website adres
www.orthopaedie2000.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Roermond en Maastricht

Namen van het team/ de aanmeters:
Jean Starmans, Raymond Starmans en Kevin Lemmens

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Erkend leverancier en orthopedisch instrumentenmakerij voor hulpmiddelen
Heeft u wel eens last van klachten tijdens uw dagelijkse beweging? Bijvoorbeeld tijdens het sporten, werk of tijdens de dagelijkse wandeling met uw hond. Orthopaedie 2000 vervaardigd hulpmiddelen die voor iedere specifieke situatie de juiste steun bieden en daarmee pijnklachten verlichten of zelfs verhelpen.

Orthopaedie 2000 is een breed en vertrouwd begrip binnen Limburg, maar ook zeker daarbuiten. Samen doen wij er alles aan om voor u de juiste oplossing te bieden.
Oog, oor en een passend advies voor iedere individuele situatie én dat betekent voor u; volledige ontzorging totdat uw hulpvraag is opgelost. Dat vinden wij belangrijk!

De kwaliteit van uw zorgplan en de uiteindelijke voorziening staan bij ons hoog aangeschreven. Perfectie en technische precisie is waar wij voor staan. Samen met onze partners en leveranciers streven wij continu naar de meest innovatieve oplossingen. Al jaren kiezen mensen voor Orthopaedie 2000 omdat wij graag die stap extra zetten.