Oord Huidtherapeuten

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

OORD HUIDTHERAPEUTEN


Naam bedrijf
Oord Huidtherapeuten

Adres
Raadhuisstraat 1
8932 GX  Leeuwarden

Email adres
info@thoord.nl

Website adres
www.thoord.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Leeuwarden

Namen van het team/ de aanmeters
Trees Oord, Nienke Galema, Janet Abma, Rinske Jonkeren-Langerak, Erna Veenstra

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Voor de juiste therapeutische elastische kous moet u bij Oord Huidtherapeuten zijn.

Onze leveranciers van bijvoorbeeld Medi leveren de therapeutische elastische kousen naast de standaard kleuren ook in trendy kleuren met eventueel nog een hip design. Onze overige leveranciers zijn Varitex, Varodem, Juzo en BSN. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse aan- en uittrekhulpen zoals de Doff ‘n Donner, Easyslide en de Medi Butler. Ook voor huidverzorgingscreme’s om de huid onder de kous te verzorgen, kunt u bij ons terecht.

Onze intentie is om al onze cliënten een goed aansluitende kous aan te meten. En wel zo dat ze content zijn met het resultaat en deze met plezier dragen.

Wij zien in onze Huidtherapie praktijk veel mensen met lymf en/of lymfoedeem, die wij behandelen en ook van een passende kous kunnen voorzien. Maar ook voor mensen met spataderen, ontsierende en soms pijnlijke verwijdingen van aderen, voornamelijk in de benen, worden vaak therapeutische elastische kousen geadviseerd.

Naast deze medische geïndiceerde kousen, meten we ook kousen aan voor mensen die veel reizen, de zogenaamde reiskous. En ook voor sporters hebben we een ruime keus in sokken en kousen die iets meer druk geven dan de gewone sportsok.