Oord Huidtherapeuten

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

NAAM BEDRIJF


Naam bedrijf
Oord Huidtherapeuten

Adres
Raadhuisstraat 1
8932 GX  Leeuwarden

Email adres
info@thoord.nl

Website adres
www.thoord.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Leeuwarden

Namen van de aanmeter
Trees Oord

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Voor borstprotheses van Anita, Silima, Amoena en Basko  bent u bij Oord Huidtherapeuten op het juiste adres. Wij hebben verschillende modellen, maten en merken op voorraad. Samen met u gaan we een keuze maken uit de vele alternatieven.  Wij proberen ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt in een afgesloten ruimte waar u verschillende vormen kunt passen.

De prothesen van tegenwoordig benaderen qua zachtheid en doorhangvermogen zo goed mogelijk de natuurlijke borst en nemen snel de lichaamstemperatuur aan. De vrouw van nu gaat voor de meest comfortabele prothese die natuurlijk wel de symmetrie geeft die nodig is.

Direct na de operatie wordt vaak een tijdelijke textielprothese gedragen, die in het ziekenhuis wordt aangemeten. Deze noodprothese kunt u dragen in een BH zonder beugels of een post-op top. Vier tot zes weken na de operatie kunt u een afspraak maken voor de siliconen borstprothese. Twijfelt u of het litteken al voldoende hersteld is, dan kunt u dit eerst overleggen met onze huidtherapeut.

Wanneer u aan beide zijden bent geopereerd, kiest u zelf welke vorm en maat protheses goed bij uw lichaamsbouw past.

Bij een borstsparende operatie of bij ongelijke borsten bestaat er de mogelijkheid om een aanvullende siliconen borstprothese te dragen, een zogenaamde deelprothese. Ook hebben we de speciale zwemprothese die in badmode gedragen kan worden.