Movetek Compressiezorg

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

MOVETEK COMPRESSIEZORG

Naam bedrijf:
Movetek Compressiezorg

Adres:
Rozendaalselaan 34-11
6881LD Velp

Email adres:
info@movetek.nl

Website adres:
www.movetek.nl

Plaats(en) waar het bedrijf werkzaam is:
Onze werkzaamheden vinden plaats in Gelderland (Arnhem, Velp, Rheden, Zevenaar, Didam,Duiven Bemmel, Huissen en omgeving)

Naam van het team/de aanmeters:
Nanne van Cuijk
Arnold Liethof

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Movetek is een familiebedrijf dat sinds 1996 gespecialiseerd is in het aanmeten en leveren van hoogwaardige therapeutische elastische kousen, in de volksmond vaak ook steunkousen genoemd. Het doel van onze dienstverlening is het zoveel mogelijk beperken van de gevolgen van de veneuze, lymfatische en/of lipoedeem aandoening van onze klant. De wijze waarop wij onze diensten aanbieden is onderscheidend in de branche: wij ervaren u namelijk als een klant en niet sec als een patiënt. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw medische, fysieke en sociale situatie en proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen, zonder daarbij de kwaliteit van de elastische kous in te boeten. Naast elastische kousen hebben wij ook andere compressiehulpmiddelen in ons assortiment, die u verder kunnen helpen met de gevolgen van uw aandoening.

Movetek wil door haar klant ervaren worden als een klantvriendelijk en servicegerichte organisatie, die optimaal advies uitbrengt op het gebied van veneuze en/of lymfatische insufficiëntie en/of lipoedeem, met als doel de gevolgen van de medische aandoening voor de klant zoveel mogelijk te beperken.

Om klantvriendelijk te kunnen handelen is kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten cruciaal. De erkenningsregeling, die wordt uitgegeven door de onafhankelijke stichting SEMH (stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen ) is dan ook in ons bezit. Om voor deze erkenningsregeling in aanmerking te komen is het onder meer van belang dat wij aan lle gestelde eisen voldoen, efficiënt werken en op de hoogte blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van compressietherapie. De erkenning heeft ook voor u meerwaarde. Wij worden jaarlijks getoetst of ons werk aan de hoge kwaliteitseisen voldoet. Mede hierdoor zijn wij gecontracteerd door alle zorgverzekeraars in Nederland. En zo heeft u een waarborg voor ons advies en de geleverde kwaliteit.

 

Contactgegevens:

Telefoonnummer:
+31658969938

Email adres:
info@movetek.nl

Website adres:
www.movetek.nl