Mijn Ideaal Haarwerken

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam bedrijf
Mijn Ideaal Haarwerken

Adres
Zuidstraat 5, Ossendrecht

Telefoon
0651195182

Email adres
info@mijnideaal.nl

Website adres
https://mijnideaalhaarwerken.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Ossendrecht

Naam van de aanmeter:
Sandra Masseurs

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Het is een klein persoonlijk bedrijf gevestigd net voor de grens van België tussen Bergen op Zoom en Antwerpen, op het industrie terrein van Ossendrecht dus zeer discreet en niet midden in een winkelcentrum. Ook zijn we rolstoel toegankelijk.

Ik maak, lever en repareer haarwerken. Van echt of synthetisch haar.

Ik heb volledige pruiken maar ook haardelen.

Dus heeft u haarverlies waardoor er kale/ dunne delen op het hoofd ontstaan tijdelijk of blijvend dan kan  u in samenspraak helpen aan een mooie bos haar die past bij “Uw”Ideaal.

Ook reparatie van Uw bestaande haarwerk kan ik verzorgen in eigen beheer dus vaak heeft u binnen een dag uw haarwerk terug.

Verzorgingsproducten voor uw haarwerk en chemomutsjes/turbans en aanverwante artikelen heb ik ook.

Doordat we zijn aangesloten bij de SEMH kan ik u helpen met de declaratie bij uw zorgverzekering indien u hiervoor in aanmerking komt.

Ik ben tevens aangesloten bij de HSBN de haarwerk specialist branchorganisatie nederland deze zorgt ervoor dat ik als haarwerker tecnische vakkennis hou en indien er klachten zijn komen deze bij hun terecht.

Ik sta voor u klaar maar werk alleen op afspraak dan komen we er samen zeker uit.