Medireva

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

MEDIREVA


Naam bedrijf
MediReva en MediReva Revalidatie

Adres
MediReva
Weerhuisweg 4
6226 NC Maastricht

MediReva Revalidatie 
Giel Duijkersstraat 5
6226 DD Maastricht

Email adres
info@medireva.nl 
info.revalidatie@medireva.nl 

Website adres
www.medireva.nl
www.medireva-revalidaite.nl 

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Landelijk opererend bedrijf

Dit zegt het bedrijf over zichzelf

MediReva
MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Al 40 jaar leveren wij door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding, darmspoelen en diabetes. Dit doen we met de hoogst mogelijke zorg en aandacht voor het product en voor de eindgebruiker. Speerpunten in ons dienstverlening zijn persoonlijke aandacht, professionele service en snel en eenvoudig bestellen.

MediReva Revalidatie
MediReva biedt totale ontzorging voor zorgprofessionals.  Zo leveren en verhuren we hulpmiddelen, maar geven ook advies, verlenen onderhoud en inspectie én verzorgen het transport, reiniging en opslag. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-opstoelen zijn een kleine greep uit het ruime assortiment.