Martens Schoenen

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

MARTENS SCHOENEN

Naam bedrijf
Martens Schoenen

Adres
Heistraat 87
5701 HJ Helmond

Email adres
info@martensschoenen.nl

Telefoon
0492-524580

Website adres
www.martensschoenen.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Helmond en omstreken

Namen van het team/ de aanmeters
Johan van den Berg
Francoise van den Berg-Martens
Carlo Ensche
Yvonne Honings

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Kwalitatief hoogwaardig, een uitstekende pasvorm en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van de collectie confectieschoenen van Martens Schoenen in Helmond. Ons assortiment volgt de mode op de voet. We geven u advies dat gebaseerd is op onze uitgebreide kennis van orthopedie. Doe uw voeten hiermee een plezier.

Na een grondige voetanalyse maakt Martens Schoenen ook (semi)orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen, steunzolen, allergeenvrije schoenen en repareren wij ook uw schoenen.

Kan een orthopedische schoen niet modieus zijn?
Wij bewijzen het tegendeel. Onze schoentechnici maken met de modernste machines aangepaste schoenen waarmee u gezien mag worden.
U kiest zelf de leersoort en het model uit. Dat kan iets zijn uit onze modieuze confectieschoenencollectie of zelfs een model uit een modecatalogus. Een goede pasvorm en sluiting zijn de enige voorwaarden.

Ook kunt u bij ons terecht voor diverse wandelstokken, bandages, braces en verbandschoenen van Pulman en Rebacare.

En dan ook nog de Therapeutisch Elastische kousen. Ook deze meten wij aan en leveren wij in vele kleuren met keuze uit diverse diktes en afwerkingen.

Bijbehorende artikelen zoals handschoenen en diverse aan- en uittrekhulpmiddelen zijn ook bij ons verkrijgbaar.