Louisana Bodyfashion

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

LOUISANA BODYFASHION

 

Naam bedrijF
Louisana Bodyfashion

Adres
Admiraliteitskade 81C
3063EG Rotterdam
010-2143500

Mailadres
info@louisana.nl

Website
www.louisana.nl

Wie zijn wij?
Louisana Bodyfashion is een speciaalzaak voor lingerie en badmode voor vrouwen die een borstprothese dragen. Louisana beschikt over een breed assortiment borstprothesen, waardoor er voor elke vrouw een korte of lange termijn oplossing gevonden kan worden.

Ons team
De meeste medewerksters van Louisana zijn ervaringsdeskundigen, zodat zij als geen ander weten waar u mee te maken heeft en wat uw wensen zijn. Ons team bestaat momenteel uit Lydi, Mirjam, Saskia en Netty.

Ontstaan
De naam Louisana herbergt de naam van de oprichtster Louise. Zij kreeg borstkanker en zocht naar mooie en passende lingerie die haar de zekerheid kon geven dat ze als een prachtige vrouw door het leven ging. Louise en het Latijnse woord Sana, wat gezondheid betekent, zijn samengetrokken tot Louisana. Een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten.