LM Orthopedie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

LM ORTHOPEDIE

Naam bedrijf
LM Orthopedie

Adres
Vleugelboot 20
3991 CL  Houten

Email adres
Info@lm-orthopedie.nl

Website adres
www.lm-orthopedie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Hoofdlocatie: Vleugelboot 20, 3991 CL  Houten
Nevenlocatie St Antonius Ziekenhuis Nieuwegein: Koekoekslaan 1, 3435 CM, Nieuwegein

Namen van het team/ de aanmeters
Tom van Leeuwen – senior Orthopedisch instrumentmaker prothesen, orthesen en TEK
Karlijn Uijttewaal – Orthopedisch instrumentmaker pro-& orthesen
Rob Timmers – Orthopedisch instrumentmaker pro-& orthesen
Wieteke Lentferink – Orthopedisch instrumentmaker pro-& orthesen
Mark Killaars – senior Orthopedisch instrumentmaker pro-& orthesen
Ans Kooistra – TEK consulent


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Al bijna 30 jaar is LM Orthopedie toonaangevend in het ontwikkelen, adviseren en aanmeten van orthopedische hulpmiddelen. Met ons deskundig advies, persoonlijke benadering en optimale service zijn wij inmiddels een betrouwbare partner voor cliënten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, medisch specialisten, huisartsen, en (revalidatie)artsen in zorg- en verpleeghuizen.

Niet vreemd, want vooruitstrevend als wij zijn, zorgen wij continu voor het toepassen van de laatste orthopedische ontwikkelingen. En investeren wij voortdurend in de kennis en de kundigheid van onze orthopedische adviseurs en specialisten. Juist nu technologische ontwikkelingen een vaart nemen, is dat belangrijk. Waar vroeger de orthopedische instrumentenmakerij vooral een ambachtelijke sector was, maken we meer en meer gebruik van nieuwe technologieën, zoals 3D-scannen en 3D-printen. Door het ambachtelijk vakmanschap te combineren met de mogelijkheden van de nieuwe ontwikkelingen, kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn.

Naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, vinden we het belangrijk dat onze cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Ons streven? Waar mogelijk onze service verder verbeteren en onze expertise en kwalitatieve zorg verder uitrollen binnen de sector van orthopedische hulpmiddelen. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom zoeken we steeds meer contact met verwijzers, revalidatieartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Met inmiddels twee ziekenhuislocaties in Utrecht willen we voor zowel de ziekenhuispatiënten als de medische specialisten nog eenvoudiger te vinden zijn. Want alleen door kennis te delen en samen op te trekken, kunnen we de mobiliteit van onze cliënten verder verbeteren. En dat is waar het LM Orthopedie omgaat.