Lingerie Delia

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf:
Lingerie Delia

Adres:
Dubbele-Buurt 17
1441 CT  Purmerend

Telefoon:
0299 – 744000

Email adres:
info@lingeriedelia.nl

Website adres:
https://lingeriedelia.nl/

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is:
Purmerend

Naam Mammacare adviseuse
Delia Eijben

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
WELKOM BIJ DELIA MAMMACARE
“Ik had al een mooi beroep, nu heb ik een bijzonder mooi beroep.”

Medio 2015 heb ik de beslissing genomen om mij verder te gaan specialiseren in mijn vakgebied en ben ik mijn gaan specialiseren als Mammacare adviseuse in het aanmeten van borstprotheses.  Helaas werden er in mijn winkel steeds meer vrouwen (cliënten) met borstkanker geconfronteerd die op steeds minder plaatsen terecht konden voor advies en voor het aan meten van borstprotheses.  Om ook deze dames onze diensten aan te kunnen bieden, ben ik na mijn medische vooropleiding en een jaar stage lopen eind november 2016 geslaagd en mag ik mij hierdoor Mammacare adviseuse noemen.

Sinds 2017 is mijn onderneming door de SEMH gecertificeerd [www.semh.nl]. De SEMH ( https://www.semh.info/lingerie-delia/ ) is een onafhankelijke organisatie heeft in samenspraak met de branche, toetsingsorganisaties en zorgverzekeraars eisen opgesteld waaraan een erkend leverancier moet voldoen om de kwaliteit van het aanmeten en leveren van medische hulpmiddelen te waarborgen. Dit is een eis van de zorgverzekeraars om het aanmeten te mogen verzorgen en dat de kwaliteit via toetsing voor de klant gewaarborgd is.  Delia Mammacare voldoet aan de kwaliteitseisen op het gebied van vakkennis, inrichting, documentatie, hygiëne en voorraad.

Ik hoop hiermee dat ik het puzzelstukje voor deze dames mag zijn om in het grote geheel het zelfvertrouwen en vrouwelijkheid weer terug te vinden. Voor meer informatie en vragen wil ik u graag te woord staan. Maakt u gerust vrijblijvende afspraak wanneer het u uitkomt, ik help u graag.   Vindt u het fijn om iemand mee te nemen, dit is geen probleem. Ook als u met vragen zit wil ik u graag van dienst zijn, bij ons moet niets. Ik ben er voor u om een zo goed mogelijk van dienst te zijn.