La Kemme Lingerie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

LA KEMME LINGERIE


Naam bedrijf
La Kemme Lingerie

Adres
Zwolseweg 12
7412AN Deventer

Email adres
info@lakemme.nl

Website adres
www.lakemme.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Deventer


Namen van het team/ de aanmeters
Margreet Romeijn-Kamphuis

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
La Kemme Lingerie, een winkel vol schitterende lingerie, badmode en nachtmode. Onze collectie is toonaangevend en vooruitstrevend. Maar service, klantvriendelijkheid en shoppen in een prettige ongedwongen sfeer zijn bij ons net zo belangrijk. U bent van harte welkom om nu te komen kijken naar de nieuwe collectie lingerie, badmode en nachtmode. Wij accepteren zowel VVV bonnen als de fashion cheque.

La Kemme lingerie heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van mamma-care en kan u vakkundig en persoonlijk adviseren welke borstprothese en prothese lingerie het beste bij u past. Deze specialisatie wordt d.m.v. jaarlijkse bijscholing en toetsing onderhouden en verfijnd. Hierdoor staat het leveren van kwaliteit bij het aanmeten van borstprotheses voorop en zijn wij erkend door de SEMH (Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelen).

La Kemme lingerie heeft een uitgebreide collectie borstprotheses, prothese lingerie en prothese badmode, direct uit voorraad leverbaar, van o.a. Amoena, Anita en ABC.

Om u alle aandacht te kunnen geven en optimaal van dienst te kunnen zijn adviseren wij u telefonisch een afspraak te maken of een online afspraak via www.lakemme.nl/corona, zodat u in alle rust en privacy kunt passen. U krijgt bij la Kemme lingerie de aandacht die u verdient. Bovendien vergeten wij nooit voor wie we het doen; voor u.

De openingstijden vindt u op www.lakemme.nl.

Indien u wenst komt Margreet Romeijn bij u thuis, dit kan ook ’s avonds.