Kemerink voet & beweging

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

KEMERINK VOET & BEWEGING

Naam bedrijf
Kemerink voet & beweging


Adres
Radewijnsstraat 8
8022 BG  Zwolle

Email adres
info@kemerink.nl

Website adres
www.kemerink.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Zwolle

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Kemerink voet & beweging is een uniek centrum in Nederland. Uniek omdat we elk specialisme kunnen aanbieden dat zich bezighoudt met voeten, enkels en bewegen.

Bij Kemerink voet & beweging werken specialisten die al meer dan 50 jaar actief zijn in Totale Voetzorg. We ontwikkelen voetproducten en –diensten op maat op basis van de nieuwste trends en technologieën. Denk aan orthopedische en semi-orthopedische schoenen, correctie- en steunzolen, podotherapeutische zolen, echografie en diverse therapieën. Dat doen we voor alle leeftijden. Kinderen die ondersteuning nodig hebben in de ontwikkeling van hun motoriek, volwassenen die een oplossing zoeken voor meer voet- en bewegingscomfort en ouderen die hulp willen bij het ondervangen van een mobiliteitsbeperking.

Totale Voetzorg: elke voet- of bewegingsklacht vraagt om een eigen en specifieke benadering, maatwerk is dan zo belangrijk. Afhankelijk van uw klacht krijgt u ondersteuning van onze orthopedisch schoentechnoloog, podotherapeut, register-podoloog, fysiotherapeut, podoposturaal therapeut of onze medisch pedicure. Onze adviseurs gaan onderling in overleg indien uw klacht daartoe aanleiding geeft. Zo wordt u snel en doelgericht geholpen.

Vaak wordt gedacht dat orthopedische schoenen niet meegaan met de tijd; niets is minder waar. Door de huidige technieken en mogelijkheden maken we schoenen die u niet alleen goed zitten maar ook zeker uw smaak zijn. Trendy, klassiek of casual, alles is mogelijk kijk hiervoor ook op schoenmodel.nl