Kapsalon Centraal

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam bedrijf
: Kapsalon Centraal (in het LUMC)

Adres: 
Albiniusdreef  2 2333 ZA Leiden in het Leids Universitair Medisch Centrum

Email adres: info@kapsaloncentraal.nl

Website adres: www.kapsaloncentraal.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is: Leiden

Naam van de medewerkers/aanmeters: Elze, Carla en Arie

Dit zegt het bedrijf over zichzelf

Kapsalon Centraal is al ruim 30 jaar haarwerkleverancier, gevestigd in het L.U.M.C ziekenhuis in Leiden.

Wij bieden u hulp op het gebied van haarwerken. Hierbij kunt u denken aan het aanmeten, het onderhouden en het kappen van het haarwerk. Wij nemen u stap voor stap mee door het stappenplan van een haarwerk.

Het eerste gesprek: Tijdens het eerste gesprek is uw wens het belangrijkst.  Wij kijken samen met u naar een passend model en kleur. Wij bestellen meerdere haarwerken, zodat u beter kunt kiezen. Dit duurt ongeveer 1 à 2 werkdagen. Dit is uiteraard kosteloos.

Het tweede gesprek en het passen: Zodra de haarwerken binnen zijn, maken we de vervolgafspraak. Dan past u de haarwerken die voor u binnengekomen zijn. Heeft u een haarwerk naar wens gevonden, dan gaan we samen het klantendossier invullen, zodat wij de vergoeding van de verzekering in orde kunnen maken.

Daarna krijgt u uitleg over het onderhoud en het opzetten. Ook kunt u informatie krijgen over verschillende mutsjes en bandjes.

Ligt u in het ziekenhuis, dan komen wij op de afdeling.

Met vragen kunt u altijd bij ons terecht.