ills Lingerie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

ILLS LINGERIE

Naam bedrijf
ills Lingerie Bussum & Sneek

Adres
Bussum: Huizerweg 27A  1401 GG  Bussum  Telefoon 035 6912848
Sneek:    Gedempte Pol 7  8601 BX  Sneek     Telefoon 0515 412830

Email adres

bussum@ills.nl
sneek@ills.nl

Website adres
www.ills.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Bussum en Sneek

Namen van het team:
Onze verkoopsters/adviseuses zijn José, Joyce en Suyatmi die in nauwe samenwerking met onze mammacare adviseuses  Anja, Annemiek, Ingrid en Yvonne in onze winkels werken met Carina en Simone als teamleiders. 
Verder hebben wij een eigen coupeuse in huis dat is Kasja en alle administratieve zaken worden gedaan door Ellen. Eigenaresse Ingrid is de eindverantwoordelijke voor de 2 winkels. 

Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Ills Lingerie heeft twee lingerie speciaalzaken waar wij ook zorgverlener zijn voor het aanmeten van mammaprotheses(mammacare) Wij hebben onze klantenkring voornamelijk in het midden en het noorden van het land maar versturen onze artikelen ook aan klanten door het hele land.
Wij adviseren vrouwen graag bij het maken van de juiste keuze van een borstprothese. Dit doen wij door vragen te stellen en te luisteren naar de persoonlijke wensen.

Wij  hebben een breed assortiment op voorraad, zodat we u goed kunnen adviseren welk product voor u het beste is, door zien voelen en passen kan u gemakkelijker een keuze maken.

Bij  twijfel hebben wij een omruilgarantie van 2 weken zodat we er zeker van zijn dat u het beste passende product heeft in uw situatie . Wij werken uitsluitend  met hoogwaardige kwaliteiten, producten  van bekende merken.