HuidZorg Drenthe

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

HUIDZORG DRENTHE

Naam bedrijf
HuidZorg Drenthe

Adres
Locatie 1
Boermarkeweg 50-G
7824 AA  Emmen

Locatie 2
Van Limburgstirumstraat 104
7901 AT Hoogeveen

Email adres
info@huidzorgdrenthe.nl

Website adres
www.huidzorgdrenthe.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Emmen en Hoogeveen

Namen van het team/ de aanmeters
A. de Bok
J.A. Boer

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
HuidZorg Drenthe is een paramedische organisatie die uitgebreide en vakkundige dienstverlening biedt bij de behandeling van huidproblemen of huidklachten als acné, brandwonden, couperose, littekens, oedeem en overbeharing. Camouflagetherapie, huidverbetering en therapeutische steunkousen behoren ook tot de behandelingen.

Hoewel de cosmetische kant van ons vak de laatste jaren steeds belangrijker is geworden, blijven wij vanzelfsprekend de medische aspecten binnen ons werk koesteren.

Oedeemtherapie is een prachtig voorbeeld van medische behandeling waarvoor we als huidtherapeuten zo vol overtuiging de basis hebben gelegd in onze opleiding en waar we voor onze klanten mooie resultaten mee boeken. Vooral littekens en obstructies van spieren worden soepeler, waardoor degenen die daar mee te maken hebben, mobieler worden en prettiger door het leven gaan. In die zin is huidtherapie voor ons ook nog steeds een roeping.

Voordat wij behandelen vindt er eerst een intakegesprek plaats, waarin je met ons jouw klacht of probleem bespreekt en waarin we een huidanalyse maken om aan de hand daarvan de mogelijkheden door te nemen en in samenspraak met jou een behandelplan op te stellen. Dat jij je op je gemak voelt is voor ons het uitgangspunt.