SEMH
Inloggen deelnemers erkenningsregeling SEMH:
Relatienr.:
Wachtwoord:

Vind een erkende zorgverlener via de zoekfunctie

Om een leverancier bij u in de buurt te vinden, vult u in het zoekscherm een of meerdere filters in, zoals regeling, woonplaats of provincie.
Bijvoorbeeld:   mmc friesland   of   osb amsterdam.
Als u de naam van het bedrijf al weet kunt u deze ook invullen.
Belangrijk: gebruik géén komma’s in het zoekscherm.
 

Zoeken: 


Meer informatie: Kenmerken
Wanneer u een bedrijf gevonden heeft kunt u klikken op “Kenmerken” voor meer informatie over dit bedrijf. Kenmerken zijn er nog niet voor alle regelingen. Daarnaast kunt u ook doorklikken naar de Website van het bedrijf.

Regelingen
OIM, hulpmiddelenzorg orthopedie, voor prothesen. orthesen, spalken, braces en korsetten.
OSB, hulpmiddelenzorg orthopedisch schoeisel, voor orthopedische en semi-orthopedische schoenen, steunzolen en schoenaanpassingen.
TEK, hulpmiddelenzorg therapeutisch elastische kousen, reiskousen, steunpanty’s en aan- en uittrek hulpmiddelen.
MMC, hulpmiddelenzorg van borstprothesen, inclusief de bijbehorende bh’s en badkleding.
DISW, hulpmiddelenzorg van (D)iabetes test materialen,  (I)ncontinentie materiaal (S)toma en (W)ondverzorgingsartikelen. Bij de erkenning is middels de letters D.I.S.W. vermeld wat het bedrijf levert.
HWK, hulpmiddelenzorg van haarwerken (pruiken) en haarstukjes.
AUD, hulpmiddelenzorg van hoorhulpmiddelen.

Maak uw keuze:

Firma: Miller & Canefield Velp B.V.
Woonplaats: Velp
Regeling: MMC

Kenmerken


Kenmerken klanten


62


Eerste verstrekking17%
Herhalings verstrekking 83%

< 30 jaar 0%
30 - 50 jaar 0%
50 - 75 jaar 80%
> 75 jaar 20%

Deskundigheid


Nee

Nee

Nee
Structuur en dienstverlening


Lingerie speciaalzaak

Anita
Amoena

60


65


25


Niet van toepassing. Wij hebben met álle zorgverzekeraars een contract.


Miller & Canefield voor veel vrouwen al vele jaren een begrip. Wij staan bekend om onze goede service en ruime assortiment. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie in basis en luxe lingerie, shapeware, nachtmode, badmode en beenmode. De speciaalzaak voor de hedendaagse bewuste vrouw die weet wat lingerie kan doen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses en SEMH gecertificeerd. Door onze ruime ervaring en kennis zijn wij in de positie om u een comfortabele prothese en bijpassende bh en indien wenselijk ook badkleding aan te meten. Vele modellen protheses in diverse maten zijn op voorraad, zodat er direct de juiste keus gemaakt kan worden. Het is voor ons een pre om u na een moeilijke periode van ziekte en herstel zo zorgvuldig mogelijk te helpen en uw lasten waar mogelijk te verlichten. De arts zal reeds verteld hebben dat u voorzichtig met uzelf moet zijn, om het herstel niet te belemmeren. Uw lijf heeft bijzondere aandacht nodig. Dat stukje persoonlijke verzorging begint met de juiste borstprothese en een BH die naadloos bij u past. Ons personeel is speciaal opgeleid om voor u de beste pasvorm te vinden en koopt in het bijzonder lingerie en badmode in die geschikt is voor borstprotheses. Hierbij wordt gekozen voor merken die als geen ander comfort bieden en u ondersteunen bij het herstel. Verder is belangrijk dat eventuele verschillen tussen de borsten worden opgeheven waardoor de lingerie of badkleding u staat zoals tevoren. De prothese speelt hierbij een cruciale rol. De combinatie van zorg, ervaring en opleiding maken Miller & Canefield tot het juiste adres voor advies en alle hulp die u nodig heeft. Ondanks de deskundigheid werken wij in een informele, vertrouwde sfeer. Dat maakt die eerste moeilijke stap wellicht wat makkelijker. Daarbij opgeteld het feit dat u met de prothese uw vertrouwde figuur weer terugkrijgt, zorgt ongetwijfeld voor een positieve ervaring. Ook in de formele sfeer proberen wij u zoveel mogelijk te ondersteunen. Wij werken samen met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland. Wij zullen zorg dragen voor declaratie en de verdere afhandeling hiervan. In onze winkel werken wij op afspraak , zodat wij ruim de tijd hebben voor onze klanten en echt een persoonlijk advies kunnen geven. Miller & Canefield Hoofdstraat 57 6881 TC Velp 026-3619871 velp@millercanefield.nl

Klik hieronder voor meer informatie over de diverse erkenningsregelingen:
OIM

OIM

hulpmiddelenzorg orthopedie
OSB

OSB

hulpmiddelenzorg orthopedisch schoeisel
TEK

TEK

hulpmiddelenzorg Therapeutische elastische kousen
MMC

MMC

hulpmiddelenzorg Mammacare
DISW

DISW

hulpmiddelenzorg diabetes, incontinentie, stoma en wondverzorging
HWK

HWK

hulpmiddelenzorg Haarwerken
CARD SolutionsSite ontwikkeling CARD Solutions