SEMH
Inloggen deelnemers erkenningsregeling SEMH:
Relatienr.:
Wachtwoord:

SEMH

Met een tal van erkenningsregelingen waarmee wij hulpmiddelenleveranciers certificeren, is de SEMH een belangrijke speler in de hulpmiddelmarkt. In die hoedanigheid zijn wij partner van gebruikers, zorgverzekeraars en branches. Inmiddels beschikt de SEMH ook over een erkenningsregeling voor audiciensbedrijven.

 

Autoriteit

Gezamenlijk met onze stakeholders hebben wij de ambitie om ons verder te ontwikkelen tot de autoriteit op het gebied van kwaliteit van hulpmiddelen­(leveranciers). Een erkenningsregeling voor de hoorzorg is voor ons dan ook een logische en gewenste toevoeging aan onze erkenningsregelingen. In 2017 heeft de SEMH besprekingen gevoerd met StAr om hierin gezamenlijk op te trekken. Dit heeft echter niet geleid tot de beoogde samen­werking. Onze ambitie om dé autoriteit te worden is echter onverminderd overeind gebleven.

Vanuit onze overtuiging te beschikken over een hoogwaardige erkenningsregeling met breed gedragen erkenningseisen, zullen wij vanaf heden een erkennings­regeling voor audicien­svestigingen gaan aanbieden. Dit is een integrale erkenningsregeling, waar ook de triage deel van uitmaakt. 

Klik hieronder voor meer informatie over de diverse erkenningsregelingen:
OIM

OIM

hulpmiddelenzorg orthopedie
OSB

OSB

hulpmiddelenzorg orthopedisch schoeisel
TEK

TEK

hulpmiddelenzorg Therapeutische elastische kousen
MMC

MMC

hulpmiddelenzorg Mammacare
DISW

DISW

hulpmiddelenzorg diabetes, incontinentie, stoma en wondverzorging
HWK

HWK

hulpmiddelenzorg Haarwerken
CARD SolutionsSite ontwikkeling CARD Solutions