SEMH
Inloggen deelnemers erkenningsregeling SEMH:
Relatienr.:
Wachtwoord:

Outputmeting

De outputmeting is een digitaal systeem waarmee – objectief  en betrouwbaar - de gebruikers­ervaringen worden gemeten. Door het invullen van een vragenlijst geeft de klant een beoordeling over de dienstverlening van de leverancier en over het hulpmiddel.

Omdat – per erkenningsregeling –  er 1 vragenlijst is, kunnen de resultaten van de verschillende vestigingen met elkaar worden vergeleken. (Nieuwe) klanten kunnen daarmee een indruk krijgen op welke onderdelen een vestiging/bedrijf beter of juist minder goed ‘scoort’. De leverancier kan op basis van de uitkomsten zien hoe zijn/haar vestiging /bedrijf het doet ten opzicht van de markt.

Uiteraard is dit systeem volkomen anoniem. Het bedrijf kan niet zien welke klanten de vragenlijst hebben ingevuld. Bovendien kan de vragenlijst slechts eenmaal per jaar vanaf één IP adres worden ingevuld, dit om oneigenlijk gebruik van het systeem te voorkomen. De resultaten zijn dus echt betrouwbaar! Bovendien worden de resultaten pas op de website zichtbaar nadat de leverancier toestemming heeft gegeven voor publicatie.

 

 

 

Ook worden binnen de outputmeting de kenmerken van het bedrijf weergegeven. Het doel daarvan is om (toekomstige) klanten meer informatie te geven over de bedrijven. Omdat alle bedrijven de informatie op eenzelfde manier invullen, kan de klant de bedrijven met elkaar vergelijken en zo een gerichte keuze maken. De informatie wordt bovendien door de toetsers op juistheid gecontroleerd.

Omdat er vertrouwelijke informatie op de website wordt geplaatst zijn er speciale maatregelen genomen om de veiligheid van de website en de privacy van de gegevens te waarborgen. Alle klant­gegevens worden volledig anoniem verwerkt. Ook is dit niet traceerbaar voor de SEMH en de website-beheerder. Bovendien worden de gegevens opgeslagen op een afzonder­lijke server.

Op dit moment wordt voor de erkenningsregelingen MMC en HWK al met de outputmeting gewerkt. Voor de TEK bedrijven is een pilot gaande, waarna - vermoedelijk nog dit jaar - de outputmeting binnen de erkenningsregeling zal worden toegepast.

Ook voor de andere erkenningsregelingen wordt toepassing van de outputmeting verkend. De verwachting is dat op termijn alle erkenningsregelingen van het systeem gebruik zullen maken.

Hier (https://www.semh.info/home-professionals/downloads-algemeen)’ vindt u de vragenlijsten en andere documenten die bij de outputmeting worden gebruikt.

Wanneer u – tijdens het werken met de outputmeting – (technische) vragen heeft, kunt u ‘hier (https://www.semh.info/home-bedrijven/veelgestelde-vragen-outputmeting)’ het antwoord op veel gestelde vragen vinden.

Mocht uw vraag hier niet bij staan, stel uw vraag dan via een mail naar: info@semh.info.

Klik hieronder voor meer informatie over de diverse erkenningsregelingen:
OIM

OIM

hulpmiddelenzorg orthopedie
OSB

OSB

hulpmiddelenzorg orthopedisch schoeisel
TEK

TEK

hulpmiddelenzorg Therapeutische elastische kousen
MMC

MMC

hulpmiddelenzorg Mammacare
DISW

DISW

hulpmiddelenzorg diabetes, incontinentie, stoma en wondverzorging
HWK

HWK

hulpmiddelenzorg Haarwerken
CARD SolutionsSite ontwikkeling CARD Solutions