SEMH
Inloggen deelnemers erkenningsregeling SEMH:
Relatienr.:
Wachtwoord:

Erkenning aanvragen

Informatie over de voorwaarden van de SEMH en de kosten kunt u vinden in erkenningsregelement en contributie en toestsingskosten .

Als leverancier neemt u de volgende stappen om in aanmerking te komen voor de SEMH erkenning. 

Download het inschrijfformulier SEMH erkenning, vul het in en stuur deze per mail of post, voorzien van uw handtekening, naar het SEMH-secretariaat. Een inschrijving is vrijblijvend. U ontvangt per mail van het secretariaat een inschrijfbevestiging. De eisen en het erkenningsreglement zijn bij de bevestiging bijgesloten. 

U gaat na of uw bedrijf aan de eisen voldoet en implementeert eventuele wijzigingen zodat aan alle eisen voldaan kan worden.

 

 

 

 

Voor alle bedrijven, met uitzondering van audiciens, gelden de Algemene Eisen aangevuld met de brache specieke eisen  OIM,  OSB,  TEK,  HWK, DISW,  MMC of  AUD.

Als u denkt aan de eisen te voldoen neemt u contact op met het secretariaat om een toetsafspraak te maken.

De toetser brengt een bezoek aan uw bedrijf en gaat na of uw bedrijf aan de eisen voldoet. Dit wordt gedaan aan de hand van gegevens in uw administratie, registraties en documenten van derden. Bekijk hier de wijze van toetsen. Tijdens de toets wordt o.a. gekeken of u bent aangesloten bij een onafhankelijke klachtencommissie. De toetser stelt een toetsingsrapport op. Bij eventuele geconstateerde tekortkomingen wordt een ‘feit’ uitgeschreven. U hebt dan alsnog 8 weken de tijd om zogenoemde ‘corrigerende maatregelen’ in te dienen.

Wanneer u aan alle eisen voldoet adviseert de toetser uw bedrijf te erkennen. Dit advies wordt behandeld door twee door het bestuur benoemde adviseurs. Als deze het advies overnemen ontvangt u een certificaat van erkenning.  Tussen het signaal getoetst te willen worden en een daadwerkelijk bezoek van de toetser ligt een periode van ca. 4 weken. Na een positief advies van de hierboven genoemde adviseurs ontvangt u binnen maximaal twee weken uw certificaat.

Voor meer informnatie kunt u bellen 0172-414814 of mailen  info@semh.info.

Klik hieronder voor meer informatie over de diverse erkenningsregelingen:
OIM

OIM

hulpmiddelenzorg orthopedie
OSB

OSB

hulpmiddelenzorg orthopedisch schoeisel
TEK

TEK

hulpmiddelenzorg Therapeutische elastische kousen
MMC

MMC

hulpmiddelenzorg Mammacare
DISW

DISW

hulpmiddelenzorg diabetes, incontinentie, stoma en wondverzorging
HWK

HWK

hulpmiddelenzorg Haarwerken
CARD SolutionsSite ontwikkeling CARD Solutions