HK Haarwerken (Hilde Kloosterman)

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

HK HAARWERKEN (Hilde Kloosterman)

Naam bedrijf
HK Haarwerken (Hilde Kloosterman Haarwerken)

Adres
Haarwerkstudio
Voorstraat 38
3231 BJ Brielle

Emailadres
info@hkhaarwerken.nl

Website
www.hkhaarwerken.nl

Telefoon
06-24153241 (ook Whatsapp)

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Vanuit de historische binnenstad van Brielle ontvangen wij klanten vanuit heel Nederland en België.

Naam van de medewerkers/aanmeters
Hilde en haar team.


Dit zegt het bedrijf over zichzelf: 
Gespecialiseerd in het aanmeten van hoge kwaliteit haarwerken en haarstukken”

Onze visie? Kwaliteit! Wij geven uitleg en verstrekken informatie over kwaliteitsverschillen in haarwerken en de verschillen in draagcomfort. Jij bepaalt de richting! Zodat jij weer kunt stralen en jezelf kunt zijn. Hier genieten wij dan weer van!


Salon eigenaar Hilde is zelf ervaringsdeskundig in haarverlies. Hilde verteld ‘Gewoon’ mooi haar, dat is wat ik wil! Haar wat mij vrouw maakt. Haar waar ik mezelf mee kan zijn. Haar wat beweegt in de wind. Helaas is dit niet altijd zo normaal! Als opgeleid kapster verloor ik in 2010 plotseling al mijn haar. In totaal 6 weken tijd. Ik was plotseling helemaal kaal. Ineens. Alopecia bleek de naam van de aandoening. 


De zoektocht naar weer mooi haar heeft mij uiteindelijk gebracht tot waar ik nu ben. Eerst vanuit een ziekenhuis in Rotterdam en al snel vanuit Brielle. Hier ontvangen we onze klanten in een boutique salon onze haarwerkstudio. Hier komt alles samen wat ik graag doe: vrouwen weer mooi haar geven. Zodat je je weer goed voelt en tevreden met jezelf kan zijn. 


Of dit nu tijdelijk is door chemo of langdurig door stress, ouderdom of Alopecia: haar is voor vrouwen niet voor niets een sieraad. Dat begrijp ik als geen ander!” 


Wilt u eens weten wat wij voor jouw haar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.
Dit kan eenvoudig via 06-24153241 (Whatsapp) of via info@hkhaarwerken.nl.