’s Heerenloo Orthopedie

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

‘S HEERENLOO ORTHOPEDIE


Naam bedrijf
’s Heerenloo Orthopedie
Orthopedisch Schoenmakerij

Adres
Nieuwekamp 5
3853 HP Ermelo

Emailadres
schoenmakerij@sheerenloo.nl

Websiteadres
Schoenmakerij

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
De schoenmakerij is gevestigd op het zorgpark van ’s Heeren Loo in Ermelo. Daarnaast zijn zij ook werkzaam op diverse grotere en kleinere locaties in het land waaronder:

Noordwijk
Wintertuinlaan 4
2201 ZS Noordwijk

Wekerom
Apeldoornsestraat 60
6733 SC Wekerom

Bedum
Fazant 15
9781 XE Bedum

Namen van het team/ de aanmeters
Peter Bouwmeester
Bram van Rossum
Jan de Marie


Dit zegt het bedrijf over zichzelf:
Een beperking kan ervoor zorgen dat het lopen en bewegen moeilijk gaat of zelf pijnlijk is. De Orthopedisch Schoenmakerij van ’s Heeren Loo heeft meer dan vijftig jaar ervaring met het aanmeten van orthopedische schoenen en is de laatste jaren steeds meer bezig met innovatie en ontwikkeling.

De schoenen of voorzieningen worden volledig op maat aangemeten en gemaakt. Samen met de cliënt wordt er gezocht naar de beste oplossing die ervoor zorgt dat de cliënt weer beter en vrijer kan bewegen.

We kunnen tegenwoordig voeten opmeten door middel van de nieuwste technieken zoals de 3-D/whitelight scan. Hiermee kunnen we de cast/gipsafdruk van de voet, of de voet zelf, scannen in de juiste positie.

Al onze informatie wordt digitaal per klant opgeslagen; zowel de dossiervorming als de afdrukken/leesten.

De steunzolen worden vervaardigd door middel van de modernste techniek van een witlichtscan waardoor we zeer gedetailleerd onze correcties in de steunzool kunnen aanbrengen. Bij elke client zoeken wij de best passende techniek om tot het beste resultaat te komen.

Het kan gaan om volledige orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, steunzolen, een hak/zoolverhoging of overige aanpassingen aan bijvoorbeeld confectieschoenen. De schoenmakerij beschikt ook over een reparatieafdeling zodat aanpassingen en reparaties door eigen professionals direct uitgevoerd kunnen worden.

De schoenmakerij is gespecialiseerd in het werken met mensen met een ernstige meervoudige beperking. Wij bieden hen de voetzorg met de voor hen benodigde aandacht en uiteraard de beste kwaliteit.

Naast deze specifieke doelgroep zijn ook particulieren van harte welkom bij ons. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn en komen samen met hen altijd tot een optimaal resultaat.

Ons credo is dan ook: Maatwerk voor Mensen