Heckert & van Lierop

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam bedrijf
Heckert & van Lierop

Adres
De Witbogt 10
5652 AG Eindhoven

Telefoon
088-2200888

Email adres
info@heckert-vanlierop.nl

Website adres
www.heckert-vanlierop.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Kijk voor een actueel overzicht van onze locaties op www.heckert-vanlierop.nl/locaties/

Namen van het team/ de aanmeters
Kijk voor een actueel overzicht van onze ervaren en betrokken medewerkers op www.heckert-vanlierop.nl/over-ons/

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Vanuit diverse locaties in Noord-Brabant en Limburg helpt Heckert & van Lierop u met orthopedische hulpmiddelen zoals prothesen, orthesen, braces, steunzolen en steunkousen. Onze hulpmiddelen maken bewegingen, die beperkt zijn door pijn of functieverlies, weer mogelijk. Hierbij werken we intensief samen met specialisten, artsen en therapeuten.

In een persoonlijk intakegesprek maakt onze zorgconsulent een uitgebreide analyse van uw situatie en wensen. Waar nodig zetten we ons looplab in, een unieke ruimte waar we loopanalyses doen en begeleiding geven.

Samen kijken we naar het beste product voor u. De zorgconsulent adviseert niet alleen over het product, maar meet het ook zelf aan en werkt mee aan de productie in onze moderne werkplaats. Mede door de grondige analyse en uitgebreide kennis van (technische) mogelijkheden komen we tot een oplossing voor uw klachten. En na aflevering van uw hulpmiddel, kunt u altijd rekenen op onze service.

Heckert & van Lierop heeft contracten met alle zorgverzekeraars in Nederland. We helpen onze klanten graag met de aanvraag voor mogelijke vergoedingen.