FRANCIS

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf
FRANCIS

Adres
Jacob Merlostraat 6
5961 AB Horst

Telefoon
077 – 398 47 02

Email adres
francis@byfrancis.nl

Website adres
www.byfrancis.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Horst aan de Maas (Limburg)

Namen van het team/ de aanmeters
Francis Schroembges
Karin Borsboom
Lisette Linssen

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Ons doel is om een haarwerk te personaliseren naar uw wens in een prettige ambiance.

Er zijn verschillende medische of cosmetische redenen om voor een haarwerk te kiezen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle oorzaken waardoor haarverlies of kaalheid ontstaat, de oorzaak kunnen wij helaas niet verhelpen maar wij streven ernaar om u een passende oplossing te bieden waarbij u weer zelfverzekerd door het leven gaat. Met onze passie en professionaliteit zien wij het als ons doel u in welke periode van uw leven dan ook te kunnen ontlasten. Iedereen wil mooi haar!

Wij bieden zowel confectie haarwerk als op maat gemaakt haarwerk aan, oftewel couture haarwerk.
Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend advies gesprek in een daarvoor aparte ruimte waar u met uw partner of vriend/vriendin in alle rust u persoonlijke wensen met ons kunt bespreken en u de informatie tot u kan nemen.

Mocht u besluiten om voor een haarwerk te gaan dan zullen we deze altijd personaliseren zodat het haarwerk helemaal bij u past en aansluit op uw wensen.

Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars en verzekeringsmaatschappijen en regelen voor u de declaratie en afhandeling bij de verzekering.

Wilt u graag meer informatie over haarwerk en onze werkwijze neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Haarwerk team FRANCIS