Figura Lingerie en Mammacare

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:


Naam bedrijf
Figura Lingerie en Mammacare

Adres
Rembrandtlaan 14
3362 AH  Sliedrecht

Email adres
info@figuralingerie.nl

Website adres
www.figuralingerie.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Sliedrecht en omgeving

Namen van het team/ de aanmeters
Corrie den Arend
Henriette de Jong

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Als lingeriewinkel zoeken we samen met jou naar mooie en passende producten om zo het dagelijkse comfort te garanderen. Ook als je geopereerd bent aan je borst.

Vrouwelijk, trendy en mooi. Zoals jij verwacht van mooie lingerie en badmode. Passend bij jouw behoeften, stijl en eisen. Dat hoeft dus niet altijd prothese lingerie te zijn. Dat is het fijne van onze lingeriewinkel, er zijn vele keuze opties in lingerie en badmode. Pas als jouw gevoel goed is zijn wij tevreden!

Herstel lingerie biedt comfort, bescherming en geborgenheid wat helpt om de genezing te bevorderen. Het geeft de geopereerde borst een optimale ondersteuning in de eerste weken na een borst-operatie.

Onze borstprothesen en shapers zien er natuurlijk uit en voelen comfortabel aan. Ontdek welke prothese of shaper het beste bij jou past en bij jouw gevoel. Voor extra privacy is er een speciale care-afdeling waar je privacy gewaarborgd wordt. Afspraak maken is gewenst. Tel: 0184-415092

Figura Lingerie heeft al meer dan 45 jaar de kennis en de juiste borstzorg producten in huis. We luisteren naar je wensen en ondersteunen je tijdens het gehele zorgtraject na een borstoperatie. Wij willen je graag adviseren, kracht geven en gewoon helpen. Gastvrij, klantvriendelijk en deskundig dat is waar Figura Lingerie Sliedrecht voor staat.