eMJe bv

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

EMJE BV


Naam bedrijf
eMJe bv.

Adres
Wolweverstraat 22
2984 CD  Ridderkerk

Email adres
info@emje.nl

Website adres
www.emje.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Wij bezoeken onze cliënten gratis aan huis of hun verblijfomgeving in het gehele land.

Namen van het team/ de aanmeters
Bep Driesen
Hanneke Dekker
Esmiralda Rietdijk
Jeanette Heller
Lida Hekman
Linda Reisner
Madelon Muizer
Marie-José van Opstal
Piet Boon
Serpil Yalcin
Sonja Booij
Suzanne Hoekstra
Brigitte Eijs
Jolanda Blok
Patricia van Treuren
Joost de Schepper

Dit zegt het bedrijf over zichzelf
eMJe is een dynamisch en innovatief SEMH-erkend bedrijf met grote kennis op het gebied van compressietherapie en mammacare. Wij hebben een deskundig en ervaren team van consulenten, die door het hele land wonen en gratis bij u aan huis komen.

Wij staan voor een gedegen en kwalitatief advies altijd in overleg met de klant, waarbij de wensen van de klant een grote rol spelen. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Wij komen gratis bij u aan huis of u kunt naar een van onze spreekuurlocaties komen bij u in de buurt.

Onze consulenten, zowel voor compressie als voor mammacare werken met een verwijzing van de arts waarop de medische indicatie is aangegeven. Deze medische indicatie en de mogelijkheden van de cliënt bepalen welke keus wij uit de verschillende mogelijkheden maken, zoals: therapeutische elastische kousen, klittebandsystemen of point pressure producten.

Onze mammacare consulenten hebben veel kennis van de problematiek die kan spelen na een (gedeeltelijke) borstamputatie. Wij hebben een groot assortiment borstprotheses en deelprotheses om te zorgen dat de symmetrie in de borsten weer optreedt.

Daarnaast hebben we een uitgebreide moderne collectie lingerie in allerlei kleurtjes om het draagcomfort van uw prothese te verhogen.

Onze binnendienst, die u aan de telefoon krijgt, als u contact met ons opneemt, zorgt voor de planning en administratie. Waarbij de cliënt een belangrijke rol speelt.