Ella OpMaat

Welkom op de bedrijfspagina’s van de SEMH
De SEMH is een niet-commerciële stichting die goede hulpmiddelenzorg leveranciers van een keurmerk voorziet. Aan bedrijven die door de SEMH zijn erkend worden hoge eisen gesteld. Hierop worden zij jaarlijks door ons getoetst. U kunt dus vertrouwen op kwaliteit! Lees meer op Ik ben een consument

Hieronder stelt een van de erkende bedrijven zich voor:

Naam bedrijf
EllaOpMaat

Adres
Ambachtweg 12
2841 LZ  Moordrecht

Email adres
info@ellaopmaat.nl

Plaats(en) waar bedrijf werkzaam is
Moordrecht

Namen van het team/ de aanmeters
Ella Kluijtmans en Marjan Overes


Dit zegt het bedrijf over zichzelf
Wij zijn sinds 2015 werkzaam als mammacareadviseur en vinden het fijn  om mensen te kunnen helpen in een vaak kwetsbare situatie.. Blij zijn we met de sfeervolle locatie in Moordrecht, waar we ons alleen bezig houden met deze specifieke doelgroep.

Aandacht en service staan bij ons hoog in het vaandel. Op woensdagmiddag kunt u bij ons binnen lopen en de rest van de week werken we op afspraak.

We nemen dan uitgebreid de tijd voor u, om letterlijk en figuurlijk tot een passende oplossing te komen. Handig is het dat we nauw betrokken zijn bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en vrijwel dagelijks contact hebben met de mammacareverpleegkundigen daar.

Ella is daar tevens gevestigd met een haarwerksalon sinds 2005. Een mooie combinatie…  Vanzelfsprekend hoeft u geen patient te zijn van het GHZ, we helpen u graag…

Een groot assortiment prothesebh’s, prothesbadkleding en protheses, we hebben het allemaal..